Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bilancia dvoch nehôd: Auto na streche, autobus nabúral

Popri prevrátenom hyundayi na diaľnici z Trnavy do Bratislavy prechádzali autá. Zobraziť galériu (2)
Popri prevrátenom hyundayi na diaľnici z Trnavy do Bratislavy prechádzali autá.

BRATISLAVA/SENEC - Na najnehodovejších úsekoch Bratislavského kraja sa stali dve nehody. Ponad diaľnicu z Trnavy do Bratislavy včera "letel" hyunday.

Narazil do dvoch áut a pristál na streche. Dopravu na Vajnorskej ulici skomplikoval autobus, ktorý zozadu nabúral do kamióna. Pri oboch nehodách sa našťastie nikto vážne nezranil. Celková škoda je vyše 700-tisíc Sk (21-tisíc €).

Bez zranení sa skončila hrozivo vyzerajúca nehoda na 32 kilometri diaľnice z Trnavy do Bratislavy. Vodič (34) Hyunday Santa Fe z Trnavy zrejme nevenoval dostatočnú pozornosť riadeniu a pri brzdení za kolónou nezvládol riadenie. Hyunay narazil do VW Bora z Košíc a po náraze s autom dopadol na zadnú časť Mazdy 323 z Trenčína. "U vodiča mazdy v dychu zistili alkohol," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Alena Toševová.

Na mieste kolízie sa vytvorili zápchy. "Zdržalo ma to takmer hodinu," povedal Peter Kollár (27) z Trnavy.

Na Vajnorskej ulici v daždivom ráne vodič autobusovej linky č. 50 zozadu nabúral do kamióna novozámockej špedičnej firmy. "Otáčal som sa do protismeru a šofér autobusu ma zrejme neskoro spozoroval," povedal šofér (28) kamióna. Šoféra autobusu (32) so zraneniami na nohách odviezla na ošetrenie sanitka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu