Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúci prípad z Nitry! Muž sa za bieleho dňa vlámal do rodinného domu: Znásilnil len 18-ročné dievča

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NITRA - Otrasný prípad sa stal v utorok ráno okolo ôsmej hodiny v okrese Nitra. Muž prišiel kradnúť do rodinného domu, v ktorom bolo v tom čase 18-ročné dievča. Potom, čo ju okradol, vrátil sa a znásilnil ju.

Prípad je o to šokujúcejší, že sa stal za bieleho dňa. Prípad sa stal o 07:50 ráno. 29-ročný muž z okresu Fiľakovo preskočil plot rodinného domu a dostal sa dovnútra. Nebol maskovaný a bol ozbrojený nožom. Najskôr sa zdržiaval na prízemí, no potom začul budík z horného poschodia. Vyšiel hore a zbadal tínedžerku. Informuje o tom portál mynitra.sme.sk.

"Priložil jej nôž na krk, chcel peniaze a mobil," povedal zdroj pre portál. Dievčina mu vraj odovzdala aj zlatú retiazku. Potom odišiel, no vrátil sa naspäť a znásilnil ju. Páchateľa zadržali o niekoľko hodín neskôr. Vyšetrovateľom vraj na otázky odpovedal nesúvisle a pôsobil zmätene. Polícia má dať preto preskúmať jeho duševný stav. 

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Polícia k prípadu neposkytuje bližšie informácie z dôvodu jeho citlivosti. "Prokuratúre doposiaľ nebolo doručené uznesenie o vznesení obvinenia, vo veci je začaté trestné stíhanie pre zločin znásilnenia v súbehu so zločinom lúpeže a prečinom porušovania domovej slobody," informoval Jaroslav Maček z nitrianskej prokuratúry.

Viac o téme: LúpežZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu