Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marcinková a Ďuriš Nicholsonová spojili sily: Spolupráca! Rozbiehajú nový projekt, PREZRADILI detaily

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Idú s dobou. Europoslankyňa Lucia Ďurič Nicholsonová pred pár dňami uverejnila na sociálnej sieti tajomný odkaz, v ktorom naznačila, že „niečo chystá.“ A jasné bolo tiež to, že nech už ide o čokoľvek, nepôjde v tom sama. Pre nový projekt spojila sily s poslankyňou za SaS Vladimírou Marcinkovou. Tá rovnako ako Ďuriš Nicholsonová čo-to o novej spolupráci naznačila na sociálnych sieťach, o čo konkrétne obom ženám ide, však jasné nebolo. Až doteraz.

„Keď sledujem dianie na Slovensku, cítim, že to, čo v politike chýba, je spolupráca. Preto som sa dala dokopy s poslankyňou Národnej rady Vladimírou Marcinkovou. Čoskoro o našom spoločnom projekte prezradím viac,“ napísala ešte cez víkend Ďuriš Nicholsonová na Facebooku a pridala fotografiu s Marcinkovou. Tá zasa pre zmenu zverejnila rovnaký záber na svojom Instagrame. „Mesiac dozadu som Lucciu Ďurič Nicholsonovú poznala len z novín, televízie a rozprávania druhých. Osobne som ju zahliadla raz alebo dvakrát, ale nikdy sme sa nemali možnosť rozprávať. Za posledný mesiac sa to zmenilo. Stretli sme sa viackrát. Potykali si. Spoznali sa. Prečo sa tak stalo, vám čoskoro prezradím,“ napísala.

Lucia Ďuriš Nicholsonová a Vladimíra Marcinková rozbiehajú vlastné podcasty (Zdroj: Facebook/Lucia Ď. Nicholsonová)

Na odpoveď na otázku, čo obe političky chystajú, sme nemuseli čakať dlho. Prezradila to – opäť prostredníctvom sociálnej siete – Ďuriš Nicholsonová. „No predsa podcast. Ten náš sa volá Mimo záznam. Bude aj o politike, aj o živote, o všetkom. Bez pretvárok a naučených fráz, aby ste videli, že aj ženy - političky, ktoré majú rôzny background, rôzne názory, rôzny vek, dokážu spolupracovať, navzájom sa počúvať a diskutovať,“ uviedla.

Marcinková a Ďuriš Nicholsonová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Ď. Nicholsonová)

„Podcastom Mimo záznam sa začína jedna pekná spolupráca dvoch žien z politiky. Prvý diel bude vonku už zajtra (20.7.2022, pozn. red.), pozrite si zatiaľ malú ukážku. Tak počúvajte a hlavne, hlavne si nás nanahrávajte,“ odkázala europoslankyňa ľuďom.

Podcasty sa za posledné roky a najmä mesiace stali veľmi populárnym spôsobom ako odkomunikovať rôznorodé témy od tých vážnych až po tie odľahčené. O čom konkrétne budú v tých svojich hovoriť političky zatiaľ neprezradili.

Viac o téme: SpoluprácaLucia Ďuriš NicholsonováVladimíra MarcinkováPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu