Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická nehoda v Tatrách: FOTO Čelná zrážka motorkára s autobusom! O život prišiel regionálny riaditeľ J&T BANKY

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

TATRANSKÁ LOMNICA - Motorkár nemal šancu. Vo Vysokých Tatrách neďaleko Tatranskej Lomnice prišlo k zrážke motorky a autobusu, ktorá si vyžiadala život 41-ročného motocyklistu. Ide o regionálného riaditeľa J&T banky. Ten pri nehode prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim autobusom.

K nehode prišlo v nedeľu popoludní na štátnej ceste II. triedy, v katastrálnom území Vysokých Tatier, v osade Tatranská Lomnica. "Miestny motorkár počas jazdy z doposiaľ presne nezistenej príčiny prešiel s motocyklom do protismeru, kde narazil do protiidúceho autobusu, ktoré viedol 55-ročný Poliak," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Tragická nehoda v Tatrách:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Motorkár zraneniam na mieste podľahol. Podľa informácií TV Markíza má ísť o regionálneho riaditeľa J&T BANKY v Tatrách Martina Mačeka. So žiadosťou o stanovisko sme sa obrátili aj na samotnú banku, ktorá túto tragickú správu potvrdila. „Táto mimoriadne tragická udalosť nás všetkých zasiahla. Martin bol nielen výborný kolega, ale aj úžasný človek. V tieto okamihy hľadáme len veľmi ťažko tie správne slová. Rodine vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť, budeme pri nej v týchto ťažkých chvíľach stáť a pomôžeme jej so všetkým, čo bude v našich silách,“ povedala riaditeľka J&T BANKY na Slovensku Anna Macaláková.

Vodič autobusu bol podrobený dychovej skúške, ktorá u neho vylúčila prítomnosť alkoholu. Majetková škoda bola podľa slov Ligdayovej predbežne vyčíslená na približne 10 000 eur.  "Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade v prípade začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," dodala.

Viac o téme: NehodaAutobusZrážkaMotorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu