Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najskôr vyskočil z okna, potom zdemoloval 9 áut: Ide o známu firmu! Róbert svedčí aj v kauze vraždy Sýkoru

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

ŠTÚROVO - V utorok večer mali policajti rušno. Zasahovali proti 51-ročnému Róbertovi, ktorý je známy pod prezývkou Čučo. Podľa miestnych ide o drogovo závislého človeka, ktorý je zároveň informátorom polície a korunným svedkom v prípade vraždy mafiánskeho bossa Miroslava Sýkoru.

Zasekol sa v 90. rokoch? Incident v Štúrove, ktorý natočili miestni obyvatelia, poriadne potrápil policajtov. Róbert, ktorý je známy pod prezývkou Čučo, zliezol po potrubí zo štvrtého poschodia. Nie je isté, či pri svojom akrobatickom výkone nespadol, pretože aktuálne leží v nemocnici so zlomenými rebrami a potrhanými svalmi. Zranenia si však mohol spôsobiť aj pri tom, ako skákal po autách. Celkovo ich zničil deväť. Podľa miestnych ide o známu firmu v Štúrove. 

"Je to veľmi nebezpečný človek, preto ten zásah policajtov bol taký, aký bol. Nejeden známy mal od neho pištoľ v ústach. Je extrémne prepnutý a konfliktný, má odsedené pomaly viac ako Černák," napísal Roman. "Tento pán má po 50-tke a teraz prišiel z väzenia a zrejme sa niekoho vonku veľmi bojí, keď mal halucinácie, že ho škrtial a pília," dodala Slávka. 

Muž, ktorý v Štúrove vyskočil z okna, sa len pred niekoľkými dňami vrátil z väzenia (Zdroj: Tip čitateľa)

Muž vyskočil z okna a skákal po autách: Išlo o známu fitmu (Zdroj: Tip čitateľa)

Róbert je totiž informátorom polície a korunným svedkom v prípade vraždy bossa bratislavského podsvetia Miroslava Sýkoru. Z väzenia sa vrátil len nedávno, kde si odpykával trest spred piatich rokov za streľbu na čerpacej stanici. 

 

Viac o téme: OknoMužSvedokPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu