Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

AKTUÁLNE Tragická nehoda na Orave: Odstrašujúce zábery! Pod kolesami nákladného auta zomrel len 22-ročný vodič

Tragická dopravná nehoda v Kraľovanoch Zobraziť galériu (3)
Tragická dopravná nehoda v Kraľovanoch (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

KRAĽOVANY - Vážna dopravná nehoda sa stala v Kraľovanoch v okrese Dolný Kubín. Podľa doteraz známych informácií sa tam čelne zrazilo osobné auto s nákladným vozidlom. Úsek je ťažko prejazdný.

Za Kraľovanmi smerom na Martin sa zrazilo osobné auto s nákladným vozidlom, podľa svedkov bola nehoda smrteľná. Polícia púšťa premávku striedavo v jednom pruhu, zdržanie hlásia na vyše 45-minút. V opačnom smere je zdržanie okolo 20 minút. Nehoda sa stala okolo 13.30 hodine na ceste prvej triedy. Polícia informovala, že na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 22-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen v smere od Martina na Kraľovany.

"Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom Mercedes-Benz s návesom, ktoré viedol v smere od Ružomberka 46-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 22-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Alkohol u vodiča nákladného vozidla vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Tragická dopravná nehoda v Kraľovanoch
Zobraziť galériu (3)
Tragická dopravná nehoda v Kraľovanoch  (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

"Policajti počas dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody cestnú premávku riadili a usmerňovali striedavo do voľného jazdného pruhu. Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," dodali policajti.

 

Zdravíčko. Upozorňujem na dopravnú nehodu medzi Kraľovanmi a Šútovom. Čelná zrážka kamiónu a osobaku. Polícia púšťa cez jeden pruh tak sa tvoria kolóny. Prajem pekný deň a šťastnú cestu.

Posted by Tinka Oriešková on Wednesday, June 22, 2022

 

Viac o téme: NehodaKamiónAutonehodaDopravná nehodaKraľovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu