Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Starčeka väznili v kúpeľni jeho vlastného domu!

V tomto dome prepadli starčeka mladí lupiči. Dnu vošli cez balkón. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome prepadli starčeka mladí lupiči. Dnu vošli cez balkón. (Zdroj: Nový Čas)

NOVÁ DUBNICA - Neotvára dvere a bojí sa ísť von! Takto sa zmenil život Jozefa F. (73) z Novej Dubnice odvtedy, čo ho v jeho vlastnom dome prepadli dvaja mladí Dubničania (18, 21). Starčeka zbili, spútali a strčili do kúpeľne, kde musel zostať až do ich odchodu.

Polícia obvinila z lúpeže a porušovania domovej slobody zatiaľ dvoch mužov. Podľa dedkových susedov boli však páchatelia až traja. Najskôr sa pokúsili vylomiť zámku na dverách. Keď sa im to nepodarilo, skúsili to cez balkón. „Dvaja vyliezli na balkón a tadiaľ vošli dnu. Bol tam aj tretí muž, ktorý stál pred dverami a strážil. Potom ho pustili dnu,“ prezradila suseda. Jozefa F. našli zločinci doma. „Fyzicky ho napadli a pod hrozbou násilia ho prinútili, aby im dal tisíc korún,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Pri hľadaní cenností v dome všetko rozhádzali. „Mužovi nakoniec káblom zviazali ruky a prikázali mu zostať v kúpeľni až do ich odchodu,“ dodala hovorkyňa. Starý pán bol včera doma, na zvonenie však nereagoval. „On už nikoho dnu nepustí ani nevyjde von,“ povedala jeho dcéra Alena. Policajti dvojicu lupičov krátko po čine chytili. Sudca rozhodne o ich vzatí do väzby. Hrozí im až 12 rokov basy.

Toto po sebe zanechali lúpežníci.
Starčeka väznili v kúpeľni
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu