Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drzé správanie bývalého riaditeľa pobočky Sociálnej poisťovne: Opitý havaroval a vyhrážal sa policajtom! Tvrdý trest

(Zdroj: FB / Polícia SR - Nitriansky kraj)

POHRANICE - Policajti v Nitre nemohli uveriť vlastným očiam, keď boli minulý víkend zavolaní k jednej nehode, ktorá sa stala v Pohraniciach pri Nitre. Majiteľ vozidla skončil s autom v jarku a následne sa dal na útek bez toho, aby čakal na políciu či záchranárov. To "najlepšie" však prišlo až potom - z hriešnika sa totiž vykľul bývalý riaditeľ galantskej pobočky Sociálnej poisťovne, ktorý sa policajtom vyhrážal!

Celé sa to stalo ešte uplynulý víkend pri Nitre. "Dopravní policajti z Nitry boli vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Pohranice. 42-ročný vodič vozidla Škoda Kodiaq sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, následkom čoho prešiel mimo cestu, kde narazil do premostenia rodinného domu," informovali nitrianski policajti na sociálnej sieti. 

Archívne VIDEO Tragická nehoda na R7

Tragická nehoda na R7 (Zdroj: Tip čitateľa)

Ako dodali, následne z auta vystúpil a dal sa na útek, no policajnej hliadke sa ho podarilo chytiť. Avšak, namiesto pokory sa muži zákona dočkali vyhrážok. Previnilec totiž na policajtov začal vykrikovať, že ich vyzlečie z uniformy. Šok prišiel po dychovej skúške, ktorá vyšla pozitívne, pretože vodič nafúkal 2,33 promile. "Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a skončil v policajnej cele," uviedli policajti na záver. 

 

VÍKENDOVÉ DOPRAVNÉ NEHODY, KTORÉ ZAPRÍČINILI OPITÍ VODIČI. JEDEN Z NICH SA DOKONCA VYHRÁŽAL POLICAJTOM, ŽE ICH VYZLEČIE...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Monday, May 30, 2022

Podľa portálu pluska.sk išlo o bývalého riaditeľa galantskej pobočky Sociálnej poisťovne Branislava O.. Policajtom však údajne tvrdil, že je stále riaditeľom a zariadi, aby boli vyzlečení z uniforiem. Za jeho správanie strávil dva dni v policajnej cele. Následne sa však do veci zapojil aj okresný súd v Nitre, ktorý ho uznal vinným z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za to ho odsúdil na päťmesačný trest odňatia slobody s podmienečným odkladom na jeden rok. Rovnako mu uložil probačný dohľad nad jeho správaním a zákaz užívať alkoholické nápoje či viesť motorové vozidlá na tridsať mesiacov. 

 

 

Viac o téme: NehodaPohraniceBývalý riaditeľ galantskej sociálnej poisťovneNehoda vozidlaVozidlo v jarku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu