Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž zverejnil hrozivý plán: Masová vražda na Spiši! Polícia je v strehu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Polícia SR, Reprofoto/ YouTube A.Š.)

PREŠOV – Na sociálnej sieti sa objavil príspevok, v ktorom jeho autor hovorí o plánovanej masovej vražde. Za obeť mu majú padnúť ženy, Rómovia či heterosexuáli. Text s výhražným obsahom tvorí popis k podobne ladenej "skladbe" na YouTube. Záležitosťou sa už zaoberá polícia. Upozorňujeme, že samotný obsah videa ako aj sprievodného popisu nie je vhodný pre maloleté osoby.

Text je napísaný z viacerými štylistickými a gramatickými chybami a obsahuje tiež vulgarizmy. Podobne tak je to aj v prípade zverejnenej skladby. „Pri masovej vražde vyvraždím čo najviac cigáňov a žien. Hlavne ženy, keďže to je podradné pohlavie. Nenávidím heterosexuálov, tak ich vyvraždím. A hlavne mienim vyvraždiť čo najviac ľudí, koľko len môžem, aby som spravil takú históriu, že sa o mne deti budú učiť na dejepise a budú o mne hovoriť aj o 20 rokov neskôr a polícia s tým nič neurobí,“ píše sa v sprievodnom texte k videu. 

„Keď sa pôjde diať masová vražda, tak vydám všetky videá, kde som ja a OSVD, ako staviame bomby a rozprávame sa, plánujeme náš plán zabiť čo najviac ľudí. Ja som hlava tejto akcie, ak ma nezatknú a nehodia do komory, tak vražda príde a bude to niečo, čo si bude každý Slovák pamätať,“ avizuje muž v popise.

Uvádza tiež, že ho nikdy nikto nechytí a ak tak niekto urobiť chce, má prísť na spišské trhy, kde vyvraždí „každého a jedného.“ Zverejnená skladba má byť štartom pretekov o to, či sa dostane až na spišské trhy.

Muž zverejnil hrozivý plán:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto/ YouTube A.Š.)

Samotné video je tvorené fotkou, na ktorej je policajný oznam o hľadaní osoby, v tomto prípade Aleša Škt., „ktorý je podozrivý zo spáchania vraždy a vyhrážania sa spáchaním teroristického útoku.“ Má mať blond vlasy, výšku 177 centimetrov a váhu 52 kilogramov. Okrem toho má byť vysoko nebezpečný.

 

POLÍCIA NEPODCEŇUJE ŽIADNU HROZBU! Na sociálnych sieťach sa objavilo video s informáciami o plánovanej masovej vražde...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, May 25, 2022

Vyhrážky už rieši aj polícia. "Na sociálnych sieťach sa objavilo video s informáciami o plánovanej masovej vražde na Spiši. Ubezpečujeme verejnosť, že polícia sa týmito informáciami vážne zaoberá. Prijali sme opatrenia s cieľom chrániť občanov a predchádzať ohrozeniu ich životov a zdravia. Viac informácií v tejto chvíli nebudeme zverejňovať,“ uviedli.

Profil má na sociálnej sieti YouTube publikované aj ďalšie videá podobného charakteru, pri ktorých opäť spomína políciu ale aj masové vraždy. Posledné video bolo publikované iba včera a doteraz malo vyše 1 400 vzhliadnutí. Celkovo má kanál 43 odberateľov.

Viac o téme: VideoVyhrážkyPolícia SpišMasová vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu