Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Chorá žena jej skočila na auto, súdny spor o škodu prehrala

Nešťastná Katarína Halásová
Nešťastná Katarína Halásová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Neuveriteľné a šokujúce! Katarína Halásová (50) z Bratislavy, ktorej Alena (35) skokom z 12. poschodia rozbila seat za 200-tisíc Sk (6-tisíc €), zrejme príde o ďalších takmer 100-tisíc Sk (3-tisíc €). Prehrala totiž súdny spor a exekútor jej už pohrozil aj predajom bytu.

„Som poškodená. Ale súdy zo mňa urobili páchateľku,“ vraví rozhorčene Katarína Halásová (50), ktorej pred piatimi rokmi na kapotu auta skočila z okna na 12. poschodí Alena (33) z Rumanovej (okr. Nitra). Akoby zázrakom pád na auto prežila!

„Spôsobila mi škodu za takmer 200-tisíc Sk. Skúsila som sa na náhrade škody dohodnúť s jej príbuznými. Moja snaha bola márna. Tak som podala na súd žalobu. Znalec zo psychiatrie sa však vyjadril, že tá žena pre duševnú poruchu svoje konanie nemohla ovládať. Pritom je čudné, že počas liečenia zo skoku z okna bola schopná robiť právne úkony v súvislosti s prevodom bytu. Teraz exekútor odo mňa chce takmer 100-tisíc Sk, ktoré mám zaplatiť tej žene, ako trovy a exekútorovi,“ dodáva nešťastná pani, ktorá mala smolu, že v osudnú noc zaparkovala svoj Seat Ibiza na mieste, kam dopadla nešťastná chorá žena.

„Neviem o tom, že by súd v súvislosti s nešťastnou udalosťou mojej dcéry nejako rozhodol. Advokát mi nič nepovedal,“ povedal otec Aleny, ktorý je jej opatrovník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu