Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Prco prehovoril: Chcem byť prezident!

Prco Zobraziť galériu (3)
Prco (Zdroj: Nový Čas)

VEĽKÝ MEDER - K Ivete Radičovej, Ivanovi Gašparovičovi a Dagmar Bollovej pribudol ďalší. Zámer kandidovať za prezidenta oznámil aj Prco (42). Viac ako zarážajúce je, že osoba s rovnakým menom figuruje aj v tzv. mafiánskych zoznamoch!

Podľa informácií Nového Času ide o človeka s kriminálnou minulosťou. Slováci rozhodnú o novej hlave štátu vo voľbách na budúci rok. Prca spája polícia s mafiánskym klanom molnárovcov, ktorý pôsobí najmä na južnom Slovensku. Jeho hlavou je údajný bos podsvetia Ali Krasňanský. Muž s prezývkou Štartér priznal, že je pod jeho silným vplyvom. "Má to veľmi dobre premyslené. Je to silný mysliaci človek. V pozadí to bude všetko riadiť," priznal Prco.

V jednom má však jasno. Ako prezident sa zasadí za neobmedzené daňové prázdniny pre podnikateľov. "My molnárovci si ich robíme stále. Nech je nejaká spravodlivosť na tomto krásnom Slovensku." A potom dobyjeme svet a všade budú prázdniny," avizuje.

K mafiánskym zoznamom sa možno budúca hlava štátu nevyjadrila. "Ja to nevím prečítať," reagoval na žiadosť o vysvetlenie. Neskôr však dodal: "Keď nastúpim na ten prezidentský úrad, tak prvé čo urobím, popozerám si s bejzbalkou celý Hrad a kúpim si veľkú skartovačku." Prco zároveň odmietol úvahy o tom, že prevzal vedenie politického oddelenia Nového Času len preto, aby sa dostal k priestoru v novinách. A to aj bez nového tlačového zákona.

Prco prehovoril: Chcem byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

NOVÝ ČAS V ROLKE

Má v tom jasno! Kandidát na slovenského prezidenta Prco už vie, aké bude jeho prvé rozhodnutie. Denník Nový Čas musí podľa neho prejsť zásadnou zmenou! Presadí, aby sa tlačil v špeciálne upravenom formáte - zrolovaný do rolky. „Bude to praktické. Na politikov či manželky. Jednoducho každému podľa uváženia,“ nezaprel svoju povesť Prco. Hovorí sa totiž o ňom, že tiež si veľmi rád a najmä často udrie. Veď práve preto sa o jeho osobu zaujíma aj polícia.


Prcova masáž pre politikov >>


Prco prehovoril: Chcem byť
Zobraziť galériu (3)


VIDEO: Deň živlov v Novom Čase - Teraz tu šéfujeme my! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu