Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

PRÁVE TERAZ Diaľnica D1 z Trnavy do Bratislavy je neprejazdná, prevrátilo sa nákladné auto

Polícia žiada vodičov, aby sa úseku vyhli Zobraziť galériu (2)
Polícia žiada vodičov, aby sa úseku vyhli (Zdroj: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je neprejazdná. Polícia na mieste dokumentuje dopravnú nehodu, prevrátilo sa nákladné auto. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Z dôvodu dokumentovania dopravenej nehody na úseku diaľnice D1 km 32,0 v smere z Trnavy do Bratislavy je tento úsek neprejazdný vo všetkých jazdných pruhoch. V uvedenom úseku došlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla prevážajúceho železo," ozrejmila hovorkyňa. Polícia žiada vodičov, aby sa úseku vyhli, použili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi polície.

PRÁVE TERAZ Diaľnica D1
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter Zelená vlna/Facebook - K. L. Čepilekovi)

Polícia žiada vodičov, aby sa úseku vyhli, použili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi polície. Zelená vlna RTVS odporúča vodičom zísť z diaľnice najneskôr na križovatke Voderady a pokračovať po starej ceste. "Naspäť sa môžete napojiť na križovatke Senec - východ," priblížila. Upozorňuje tiež, že v opačnom smere jazdy sú na diaľnici D1 pred odpočívadlom Čataj posunuté stredové zvodidlá a blokovaný je ľavý pruh.

Diaľnica D1 v smere do Bratislavy je už po nehode čiastočne prejazdná 

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je už z časti prejazdná. Obmedzenia dopoludnia spôsobila nehoda kamiónu. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Aktuálne je prejazdný ľavý jazdný pruh. Alkohol vykonanou dychovou skúškou u vodiča zistený nebol, k zraneniu osôb nedošlo," priblížila hovorkyňa. Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby sa riadili pokynmi polície.

Viac o téme: NehodaNákladné autoD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu