Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Podozrivá jazda zo strany na stranu: Opitá učiteľka (45) nafúkala v Trnave vyše 2,5 promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Učiteľku s 2,54 promile alkoholu v dychu zastavili policajti v Trnave na Študentskej ulici v pondelok (11. 4.) podvečer. Hliadka si všimla jej auto, ktoré išlo pomaly a zo strany na stranu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Za volantom sedela 45-ročná žena, po pozitívnej dychovej skúške ju obmedzili na osobnej slobode a ďalšiu jazdu jej zakázali. Vodička skončila podľa Antalovej v policajnej cele, je riešená v tzv. superrýchlom konaní v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona jej môže hroziť až ročný pobyt za mrežami. 

Vodičovi, ktorý mal jazdiť v protismere, namerali 1,73 promile alkoholu 

Bratislavská diaľničná polícia zadržala v sobotu (9. 4.) 31-ročného vodiča, ktorý mal jazdiť v protismere a ohrozovať tak ostatných účastníkov cestnej premávky. Po vykonaní dychovej skúšky mu namerali 1,73 promile alkoholu. Informovali o tom z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

"Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a bolo mu vznesené obvinenie za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vec je realizovaná v tzv. "superrýchlom" konaní," spresnila polícia.

Viac o téme: AlkoholVodičkaUčiteľkaPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu