Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuriózny prípad z Bratislavy: Súboj jasnovidiek! Polícia riešila záhadný nočný výťah

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Žiaľ, toto nie je prvý apríl. Bratislavskí policajti museli riešiť poriadne bizarný prípad. Jasnovidka im tvrdila, že v noci jej spúšťa výťah druhá jasnovidka z opačného konca Slovenska.

Aj takéto prípady musia riešiť policajti, hoci by mohli byť v rovnakej chvílu pri niečom dôležitejšom. V priebehu uplynulých dní boli policajti jedného z obvodných oddelení PZ vyslaní k prevereniu kuriózneho oznámenia. Jedna z obyvateliek – jasnovidka, sa na linke 158 sťažovala, že jej niekto neustále v noci púšťa výťah.

"Po príchode na miesto sa policajti skontaktovali so ženou ktorá im uviedla, že má podozrenie na inú jasnovidku z druhého konca Slovenska. Policajti na mieste oznámenie preverili, ale žiadne protiprávne konanie na mieste nezaznamenali. Jasnovidka policajtom uviedla, že celú situáciu prekonzultuje s ostatnými jasnovidkami v Bratislave a prijme potrebné opatrenia," informovala polícia na sociálnej sieti. 

"Aj napriek skutočnosti, že policajti sú povinní preveriť a zaoberať sa každým oznámením, ktoré príjmu, radi by sme aj na tomto prípade apelovali na občanov, aby bezplatnú linku 158 využívali na oznámenie podozrení z bezprostredných prípadov ohrození života a zdravia alebo páchania trestnej činnosti," dodali policajti.

Viac o téme: VýťahJasnovidkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu