Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalšia prezidentská kandidátka: Súdružka Bollová!

Dagmar Bollová
Dagmar Bollová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Iveta Radičová v tom nebude sama! Aj komunisti chystajú pre prezidentské voľby ženské prekvapenie. Už koncom apríla zasadne ich ústredný výbor, ktorý postaví kandidátku do prezidentského súboja. Je ňou podľa informácií z KSS exposlankyňa Dagmar Bollová (65), ktorá si dodnes potrpí na oslovenie "súdruh".

Dagmar Bollová reagovala na to, či bude kandidovať na prezidentku protiotázkou: "A prečo nie?" Dodala však, že koncom apríla to bude vedieť naisto, pretože vtedy zasadá najvyšší Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska (KSS).

"Zabezpečila som si dosť silný symbolický kapitál," sľubuje exposlankyňa s tým, že ak jej výbor vysloví dôveru, tak kandidatúru prijme. "Určite si aj niekto pomyslí, že nie som medzi poslednými intelektuálmi tejto krajiny," zhodnotila svoje šance byť prezidentkou.

Dagmar Bollová sa ako poslankyňa preslávila pamätnou recitáciou básne Mládež naša, ty´s držiteľkou rána, ktorou uviedla tlačovku vtedy parlamentnej KSS. Komunisti by do prezidentského súboja pokojne poslali aj svojho súčasného predsedu Jozefa Hrdličku (30), ale vzhľadom na jeho nízky vek zvíťazila Bollová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu