Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamičky naleteli podvodníčke: Objednaných hračiek sa nedočkali, žene hrozí až desaťročný trest

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/Popartic)

DUNAJSKÁ STREDA - Policajný vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy obvinil 30-ročnú ženu zo zločinu podvodu. Za podvody na internetovom bazáre jej môže hroziť strata slobody na 3 až 10 rokov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

"Ženu usvedčujú z podvodov viaceré poškodené ženy, ktoré si od nej cez internetový bazár objednali tovar. Vo všetkých prípadoch požadovala predávajúca platbu aspoň z časti vopred. Cez e-mail doladili detaily objednávky a mladé ženy jej peniaze posielali priamo na účet. Po úhrade sa už objednaných bábik, stoličiek pre malé deti ani jedálenskej sady pre bábätká nedočkali," uviedla hovorkyňa.

 

OBJEDNALI HRAČKY A VÝBAVU PRE DETI MAMIČKY NALETELI PODVODNÍČKE 😬 Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy obvinil 30 ročnú...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, March 22, 2022

Predávajúca zmazala všetky inzeráty a s kupujúcimi prestala komunikovať. Deväť žien tak pripravila o viac ako 700 eur. Najvyššiu sumu za tovar uhradila 37-ročná zákazníčka, ktorá jej poslala na účet vyše 200 eur. "Aj napriek tomu, že obvinená na bazári vystupovala pod viacerými menami, policajti ju stotožnili a obvinili. Žena je stíhaná na slobode," doplnila Linkešová.

Viac o téme: PodvodPodvodníčkaPolícia Internet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu