Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Počas sviatkov 418 nehôd, 5 mŕtvi a 103 zranených

(Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Počas veľkonočných sviatkov sa na slovenských cestách stalo 418 dopravných nehôd, pri ktorých prišli o život piati ľudia, 15 sa zranilo ťažko a 88 ľahko.

Škoda na majetku sa pri nehodách vyšplhala na viac ako 30 miliónov korún. Agentúru SITA o tom informovala zástupkyňa hovorcu Prezídia Policajného zboru SR Andrea Polačiková. V pondelok asi o tretej hodine ráno sa na diaľnici D2 medzi Kútmi a Malackami v smere na Bratislavu stala dopravná nehoda, pri ktorej zomreli traja ľudia a jeden utrpel zranenia s doposiaľ neurčenou dĺžkou liečenia. Vodič sa pravdepodobne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu na ceste, zišiel mimo vozovky, narazil do stromu a po 22 metroch skončil v ďalšom strome, kde vozidlo začalo horieť.

V nedeľu v Banskej Bystrici vodič v dôsledku rýchlej jazdy nezvládol vedenie vozidla, zišiel z cesty a narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Utrpel zranenie, ktorému na mieste podľahol. V strome zase skončil vodič, ktorý havaroval v piatok v skorých ranných hodinách v okrese Michalovce. Neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a dostal šmyk. Vodič utrpel len ľahké zranenie, no jeho spolujazdec zraneniam na mieste podľahol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu