Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kočnerova volavka Alena Zsuzsová je opäť pred súdom: FOTO Zmenená na nepoznanie! To musíte vidieť

Alena Zsuzsová na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici Zobraziť galériu (3)
Alena Zsuzsová na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici (Zdroj: TASR)

PEZINOK - Na Špecializovanom trestnom súde sa začalo pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kučnírovej. Obžalovaný je Marian Kočner a Alena Zsuzsová. Tá opäť prekvapila svojou vizážou.

Kauza vraždy novinára Jána Kuciaka je opäť na súde. Najvyšší súd totiž zrušil rozsudok Špecializovaného trestného súdu, ktorý oslobodil obžalovaného Mariana Kočnera a obžalovanú Zsuszovú. Vec tak vrátil na prejednanie prvostupňovému súdu. 

Prípad sa opäť prejednáva štyri roky po tom, ako Kuciaka a Kušnírovú zavraždili. Kočner je obžalovaný ako objednávateľ a práve u Zsuzsovej si mal vraždu novinára objednať. Prípad je, okrem toho, spojený aj s prípravou vrážd prokurátorov. Tie si mal tiež objednať Kočner. 

Na pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka prišila Zlatica Kušnírová (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Zmenená Zsuszová

Kočner Alenu Zsuzsovú využíval aj ako volavku na vplyvných ľudí. Podľa zverejnenej Threemy si Zsuzsová písala s viacerými vplyvnými politikmi, medzi ktorými bol predseda parlamentu Boris Kollár alebo bývalý predseda parlamentu Andrej Danko. Zsuzsová mala na vplyvných ľudí získavať kompromitujúce materiály. 

Alena Zsuzsová prišla na pojednávanie v prípade vraždy Jána Kuciaka v parochni (Zdroj: Topky/ada)

Alena Zsuzsová minulý rok
Zobraziť galériu (3)
Alena Zsuzsová minulý rok  (Zdroj: TASR)

Využívala na to aj svoje upravené fotky alebo fotky, na ktorých nebola ona. Keď ju 28. septembra 2018 zadržali v jej dome v Komárne, Zsuzsovú predviedli s dlhými nadpojenými vlasmi. Neskôr sa však na pojednávaniach objavila s veľmi krátkymi vlasmi, pričom sa snažila si nimi zakrývať tvár. Tentoraz však Zsuzsovú priviedli s putami na rukách a namiesto svojho civilného oblečenia, mala modrý väzenský mundúr. Zdá sa, že väzenie jej nepridáva ani na psychickej stránke, čo sa odráža aj na jej fyzickom zdraví. Zsuzsová sa totiž na pojednávaní objavila s parochňou na hlave. 

Alena Zsuzsová dnes
Zobraziť galériu (3)
Alena Zsuzsová dnes  (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Viac o téme: Súd Špecializovaný trestný súdVražda Jána KuciakaAlena Zsuszová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu