Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rezort obrany upozorňuje na plánované presuny vojenskej techniky cez územie Slovenska

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/DPA)

BRATISLAVA - Ministerstvo obrany (MO) SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 7. do 13. februára je cez územie SR plánovaných 19 cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva obrany SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

Jaroslav Naď podpisuje dohodu s USA
Zobraziť galériu (2)
Jaroslav Naď podpisuje dohodu s USA  (Zdroj: TASR/AP)

V tomto období sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska, a to na trasách Prešov – Michalovce a späť, Liptovský Mikuláš – Martin a späť, Šurany – Kuchyňa a späť, Sliač – Moldava nad Bodvou, Sliač – Trenčín a späť, Hlohovec – Lešť a späť, Topoľčany – Rožňava, Lešť – Martin a späť, Trebišov – Nemšová a späť, Rašov – Martin, Mierovo – Martin a späť, Trebišov – Prešov a späť, Nemšová – Rašov, Kuchyňa – Sereď a späť, Prešov – Michalovce, Liptovský Mikuláš – Nemšová, Nitra – Sereď a späť, Prešov – Nemecká a späť, Nitra – Zemianske Kostoľany a späť, Levice – Nemšová, Nemšová – Prešov, Sliač – Zemianske Kostoľany a späť, Sliač – Nemšová, Nemšová – Sereď, Nemšová – Hlohovec a späť, Nitra – Levice, Liptovský Mikuláš – Lešť a späť, Martin – Michalovce a späť, Prešov – Zemianske Kostoľany a späť a tiež v rámci Michaloviec, Rožňavy, Nitry, Serede a Prešova.

Na budúci týždeň sú plánované aj železničné presuny techniky Ozbrojených síl (OS) SR na trasách Zemianske Kostoľany – Prešov, Michalovce – Martin a Martin – Sása-Pliešovce a späť.

Viac o téme: TechnikaMinisterstvo školstvaObranaPresun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu