Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Požiar v stanici v Novom Meste nad Váhom: Oheň zachvátil tri osobné vagóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Deväť profesionálnych hasičov so štyrmi kusmi techniky zasahovalo v pondelok okolo 1.30 h nadránom pri požiari osobných železničných vozňov vo vlakovej stanici v Novom Meste nad Váhom.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, požiarom boli zasiahnuté tri železničné vozne z dvanásťvozňovej vlakovej súpravy, ktorá bola určená na likvidáciu.

„Príslušníci Hasičského a záchranného zboru zasahovali v dýchacích prístrojoch, na hasenie nasadili päť hasebných prúdov. Postupne rozoberali vnútornú konštrukciu vagónov. Počas zásahu profesionálnym hasičom asistovali aj členovia dobrovoľných hasičských zborov z obcí Čachtice, Hôrka nad Váhom a Pobedim,“ informoval Petrík.

Hasiči podľa neho zlikvidovali požiar krátko pred piatou hodinou ráno, požiarisko skontrolovali termovíznou kamerou. Následne hasiči odovzdali priestor zástupcovi Železníc Slovenskej republiky. Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú špecialisti.
 

Viac o téme: PožiarOheňVlakHasičiVagónyNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu