Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náčelník mestskej polície parkoval na zákaze!

Náčelník Mestskej polície v Michalovciach  Bartolomej Kudroč Zobraziť galériu (3)
Náčelník Mestskej polície v Michalovciach Bartolomej Kudroč (Zdroj: Nový Čas)

MICHALOVCE - Mestská polícia v Michalovciach čelí škandálu. Istý Michalovčan totiž odfotil ich náčelníka, ako svojím súkromným autom parkuje na zákaze zastavenia priamo pred mestskou políciou. Tohto strážcu zákona obvinil, že dopravné predpisy porušuje sústavne. Náčelník sa bráni, že celé je to iba nedorozumenie a nie úmyselné porušovanie predpisov.

Michalovčan Miloš Gotzmann tvrdí, že náčelník Bartolomej Kudroč porušuje dopravné predpisy dlhodobo. „V priebehu troch dní koncom februára vieme minimálne až o dvoch jeho priestupkoch. Parkoval autom na mieste vyhradenom pre invalidov i na zákaze státia a zastavenia priamo pred mestskou políciou. Máme na to dôkazy i svedkov,“ upresňuje M. Gotzmann a dodáva: „Bežný človek by za takéto konanie dostal pokutu. On si môže robiť beztrestne, čo chce?“

Náčelník pripúšťa, že jeho súkromné auto bolo na spomínaných miestach. V prvom prípade na mieste vyhradenom pre invalidov podľa B. Kudroča kvôli plnému parkovisku na chvíľu zaparkovala jeho manželka a on po skončení práce auto vyzdvihol. V druhom prípade, keď stál na zákaze zastavenia pred mestskou políciou, chcel dať auto do dvora. Vchod bol však zamknutý.

„Vozidlo som preto postavil pred vchod na vozovku a išiel som do objektu po kľúče od brány. Skôr ako som svoj úmysel stačil zrealizovať, už boli pred budovou mestskej polície obidvaja Gotzmannovci a obiehajúc okolo vozidla ho fotografovali,“ vysvetľuje náčelník Kudroč.

Celú vec už prešetruje štátna polícia, ktorá rozhodne, či náčelník pokutu dostane, alebo nie. Primátor mesta, ktorý dostal sťažnosť na stôl, zatiaľ čaká na výsledok vyšetrovania štátnej polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu