Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž mal v Bánovciach nad Bebravou podpáliť kontajnery: Hrozí mu väzenie až na jeden rok

Polícia obvinila muža, ktorý mal v Bánovciach nad Bebravou podpáliť kontajnery Zobraziť galériu (3)
Polícia obvinila muža, ktorý mal v Bánovciach nad Bebravou podpáliť kontajnery (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 29-ročnému Bánovčanovi, ktorý mal v Bánovciach nad Bebravou podpáliť niekoľko plastových nádob na odpad. Muža policajti obvinili z prečinu poškodzovania cudzej veci. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

K podpáleniu viacerých plastových kontajnerov na rôznych uliciach v meste došlo ešte vlani v októbri v nočných hodinách. "Policajti sa týmto prípadom začali intenzívne zaoberať, vykonali rozsiahle šetrenie i s využitím osobnej a miestnej znalosti, pričom sa im podarilo skutok objasniť a vypátrať jedného z páchateľov tohto skutku," uviedla polícia.

Polícia obvinila muža, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Obvinený muž mal mať spolupáchateľa

Obvinený muž mal podľa policajtov vo forme spolupáchateľstva spoločne ešte s jedným doposiaľ nestotožneným páchateľom zapáliť čierny plastový kontajner o objeme 1100 litrov, následkom čoho vznikol požiar, ktorý zničil a poškodil ďalšie tri plastové kontajnery. "Svojím konaním mal spôsobiť škodu na majetku mestu Bánovce nad Bebravou," dodala polícia. 

Polícia obvinila muža, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: PodpaľačKontajneryPolícia Obvinenie Bánovce nad Bebravou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu