Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Košické letisko prechádza úpravami: Cestujúci dostanú viac pohodlia

Od leta pribudnú aj nové pravidelné i charterové linky. Zobraziť galériu (3)
Od leta pribudnú aj nové pravidelné i charterové linky. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Letisko Košice mení svoju tvár za pochodu. Oba terminály prechádzajú značnými úpravami, ktoré potrvajú do konca mája. Cestujúci to pocítia väčším komfortom a aj lepšími službami.

Zhruba 20-miliónovú investíciu (620-tisíc €) ovplyvnili najmä nevyhnutné opatrenia po vstupe do Schengenu. „Pasažieri získajú viac pohodlia aj priestoru. Zväčšia sa snackbar, obchodík, pribudnú nové služby. Vďaka modernému salóniku so zónami na oddych i prácu poskytneme väčší komfort aj obchodným cestujúcim,“ uviedla zástupkyňa riaditeľa letiska Marta Horváthová. Úpravy v termináloch sa týkajú najmä priestorov pre cestujúcich, ktorých po „checkingu“ a bezpečnostnej kontrole sústredia v predelených a moderne vybavených zónach.

„Vybavovanie cestujúcich zostáva aj počas úprav nezmenené. K dispozícii zostáva 8 check-in pultov, požičovňa áut, bankomaty, reštaurácia i snackbar. Presunú sa len toalety,“ uviedla Horváthová. Stavebné úpravy potrvajú do začiatku letnej sezóny - do konca mája. K pravidelným spojeniam do Bratislavy, Prahy, Viedne, Londýna a Dublinu v lete pribudnú tri raňajšie lety do Prahy. Sľubná je aj charterová ponuka. Popri tradičných destiláciách do Bulharska, Grécka, Tuniska, Egypta a Turecka cestovné kancelárie už predávajú aj letecké pobyty z Košíc na Sicíliu a do Španielska!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu