Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šok na Štedrý deň! Zomrel exposlanec za Smer-SD Jozef Burian (†60): Dojemné slová politikov

Jozef Burian Zobraziť galériu (3)
Jozef Burian (Zdroj: Getty Images, Facebook/Smer-SD)

BRATISLAVA - Vo veku 60 rokov zomrel bývalý štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a bývalý poslanec Národnej rady (NR) SR za Smer-SD Jozef Burian. Informuje o tom strana Smer-SD na sociálnej sieti.

"V takýchto chvíľach sa slová hľadajú len veľmi ťažko, preto si každý aspoň tichou spomienkou uctime Jožkovu pamiatku," uviedol Smer.

 

Ná umrtie bývalého kolegu reagujú aj politi. Členovia košickej krajskej organizácie Smer-SD uviedli, že bolestivosť tejto správy je veľká aj preto, lebo vždy ho vnímali ako zodpovedného kolegu a vynikajúceho kamaráta, na ktorého sa dalo vo všetkom spoľahnúť. "Pozície v štátnej správe, ktoré zastával, rovnako ako pozície vo volených orgánoch všetkých stupňov vykonával tak, že sme boli hrdí, ako nás, našu krajskú organizáciu, v nich reprezentuje. Nemálo plánov do budúcnosti, ktoré mal a ktoré sme aj my ostatní mali s ním, žiaľ, už zrealizovať nebude možné. Bude nám všetkým veľmi chýbať!," napísali na sociálnej sieti.

 

ZOMREL JOZEF BURIAN - BÝVALÝ POSLANEC ZA STRANU SMER - SD 😞 Milí priatelia, dnes ráno zomrel náš stranícky kolega...

Posted by Ladislav Kamenický on Friday, December 24, 2021

 

"Jožko bol poctivý a pracovitý človek, aj preto som si ho ako minister práce vybral za rezortného štátneho tajomníka. Za túto spoluprácu som mu dodnes veľmi vďačný. Česť jeho pamiatke. Rodine a blízkym vyjadrujem úprimnú sústrasť," uviedol poslanec za Smer-SD a bývalý minister práce Ján Richter.

Poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SD) prostredníctvom sociálnej siete odkázal: "Jožko budeš všetkým chýbať!"

K smutnej správe sa vyjadril aj súčasný minister práce Milan Krajniak (Sme rodina). "Bol dlhoročným poslancom NR SR, aj keď sme boli z opačných politických táborov, vedeli sme sa porozprávať a viackrát sme v kuloároch spolu diskutovali. Bol to milý človek a odborne fundovaný diskutér. Rodine a blízkym vyjadrujem úprimnú sústrasť," uviedol.

 

ZA JOZEFOM BURIANOM Správa o úmrtí bývalého štátneho tajomníka ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Jozefa...

Posted by Milan Krajniak on Friday, December 24, 2021

 

Viac o téme: SmrťNR SRSmer-SDJozef Burian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu