Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Britský turista sa pobil s taxikárom

BRATISLAVA - Ďalší nespratní turisti z Anglicka úradovali cez víkend v hlavnom meste Slovenska. Šofér taxíka (59), ktorého si objednali cudzinci, sa stal obeťou útoku. Už pri bitke vo vozidle odlomili vnútorné spätné zrkadlo. Vodič taxíka skončil so zranením kolena. Polícia už jedného z cudzincov (40) obvinila z ublíženia na zdraví.

Dvaja cudzinci z Veľkej Británie si v noci objednali taxík. Nastúpili do privolaného Volkswagenu Passat a začali sa v ňom správať nespratne. "Zhovárali sa medzi sebou, ale nerozumel som im," povedal Karol (59), šofér taxíka. Turisti vo vnútri auta pri bitke s taxikárom najskôr odtrhli spätné zrkadlo. Potom jeden z cudzincov vodiča udrel. Napokon z auta vystúpili a so šoférom sa naťahovali na chodníku na Starohájskej ulici v Petržalke.

"Váľali sme sa po zemi, až kým nešiel okolo kolega a neprivolal pomoc," opísal útok Karol, ktorý si príčinu takéhoto správania nevie vysvetliť. Jeden britský turista z miesta napadnutia ušiel, druhý, Darren (40), skončil v rukách mužov zákona. Incident, ktorý sa odohral cez víkend, vyšetruje polícia ako ublíženie na zdraví.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu