Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V troch nočných podnikoch prekontrolovali 189 osôb

(Zdroj: SITA)

RUŽOMBEROK – Celkovo 189 osôb prekontrolovali počas policajnej preventívno-bezpečnostnej akcie v troch zariadenia v okrese Ružomberok v noci z piatka na sobotu.

Počas päťhodinovej akcie policajti zistili 14 priestupkov, v siedmich prípadoch to bolo požitie alkoholických nápojov u osôb mladších ako 18 rokov. V štyroch prípadoch udelili policajti zodpovedným osobám blokovú pokutu, tri priestupky postúpili na objasňovanie, informovala agentúru SITA hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová. Spolu s policajtmi sa v noci akcie zúčastnili aj pracovníci Úradu práce, regionálneho úradu zdravotníctva (RÚZ) a colníci. V jednom z nočných podnikov colníci zaistili dva litre alkoholu, ktorý nebol označený kolkovými známkami. V jednom prípade zistili porušenie zákona o spotrebnej dani z liehu, podotkla Balogová.

Pracovníci RÚZ zaevidovali dva priestupky, za ktoré uložili blokové pokuty a pracovníci z inšpektorátu práce tri prípady porušenia zákona o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní. Ako dodala Balogová, polícia v Žilinskom kraji bude v záujme ochrany mládeže pred alkoholizmom a inými toxikomániami v podobných bezpečnostných akciách v nepravidelných intervaloch pokračovať aj naďalej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu