Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na prokuratúre vypovedá údajný druhý útočník na Hedvigu

Hedviga M.
Hedviga M. (Zdroj: ČTK)

BRATISLAVA - Na výsluch na Generálnej prokuratúre v Bratislave dnes prišiel druhý z údajných útočníkov na Hedvigu M. Počas čakania pred budovou sa pre médiá vyjadrovať nechcel, neodpovedal ani na otázku, či sa pozná s ďalším údajným útočníkom Romanom B., ktorý už na prokuratúre vypovedal.

Marcel G. nechcel, aby ho novinári snímali a zahnal sa aj po novinárke s kamerou a spýtal sa, či to novinárov ešte baví. Na výsluch vošiel na prokuratúru krátko pred 8:00, výsluch by mal trvať asi hodinu.

Ako uviedol Roman Kvasnica, obhajca Hedvigy M., obvinenej z krivej výpovede, na výsluchu ho bude zaujímať verzia výpovede z vyšetrovania, na ktorej nemal možnosť zúčastniť sa. Je presvedčený o tom, že sa aj tak nič nové nedozvie, keďže svedkovia si už nič "nepamätajú".

To, či tento svedok patrí medzi extrémistov, Kvasnica komentovať nechcel, pretože, ako tvrdí, nezaoberal sa tým. Je to skôr úloha policajného zboru a ministerstva vnútra, dodal.

Hedvigu M. podľa jej tvrdenia napadli 25. augusta 2006 v Nitre dvaja neznámi páchatelia. Policajný vyšetrovateľ 14. mája 2007 obvinil Hedvigu M. z krivej výpovede a z krivej prísahy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu