Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ľubomíra (21) zabili pred jeho láskou

Pred podnikom horia sviečky a ľudia sem nosia kvety pred Ľubovu fotografiu. Zobraziť galériu (2)
Pred podnikom horia sviečky a ľudia sem nosia kvety pred Ľubovu fotografiu.

PREJTA - Horiace sviečky, fotografia, kvety. Takto to dnes vyzerá pri podniku Indian Riders v Prejte, kde cez víkend brutálne zbili Ľubomíra V. (21) z Dubnice nad Váhom. Mladík v pondelok na následky vážnych zranení zomrel.

Polícia stále nemá páchateľa, ktorý môže za jeho smrť. Svedkovia tvrdia, že chlapca chladnokrvne dobil vyhadzovač z podniku! Bitku podľa svedkov vyprovokovala nevinná nehoda.

"Ľubovi spadla na zem fľaša a rozbila sa. To rozzúrilo vyhadzovača," tvrdia. Ľubomír prišiel do podniku s priateľkou. Nevinné dievča malo byť svedkom hromadnej bitky, ktorá sa vzápätí strhla. Podľa polície napadol útočník okrem Ľuba aj ďalších dvoch ľudí. Z Indiany sa bitka preniesla na parkovisko.

"Ľubo sa nebránil. Iba chrčal. Hlavu mal od krvi. Ten chlap do neho ešte kopal," dodal svedok. Keď prišla sanitka, Ľubo už bol v kóme a v nemocnici zomrel. "Utrpel ťažké zranenia v oblasti hlavy," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová. Policajti pôvodne prípad riešili ako ublíženie na zdraví, včera ho prekvalifikovali na zabitie. Páchateľovi hrozí až desať rokov za mrežami. Muž, ktorý podľa ľudí spôsobil Ľubomírovi vážne zranenia, tvrdí, že je nevinný. "Pravda sa nakoniec ukáže. To, že som to spravil, zrejme vravia takí svedkovia, čo tam neboli," povedal pre Nový Čas.

Ľudia sa spamätávajú zo šoku. Ľubovi nosia k podniku kvety a sviečky. "Bol to úžasný chlapec. Nezaslúžil si smrť. Práve sa vrátil z Anglicka, kde pracoval. Moji synovia, s ktorými sa kamarátil, sa s ním ani nestihli stretnúť," plače Ľubomírova známa. Mladíkovi rodičia sa včera nechceli k tragédii vyjadriť. "Nehnevajte sa, nemám silu," povedala nešťastná mama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu