Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bude DOBRE? Sociálne siete zaplavilo jedno slovo: Nájdete ho najmä pod príspevkami politikov

Dobre Zobraziť galériu (2)
Dobre (Zdroj: FB/Dobre)

BRATISLAVA - Na slovenských sociálnych sieťach vzniká nová iniciatíva, ktorá chce pasívno-agresívne reagovať na hoaxy, ľudí, ktorí ich šíria alebo na alternatívne médiá. Základom je pritom jediné slovo.

Komentáre Dobre. sa objavili aj pod príspevkami poslanca Tarabu

Tomáš taraba obhajuje svoj status o prezidentkinej dcére (Zdroj: FB/Tomáš Taraba)

Uplynulé dni sa na sociálnych sieťach pod príspevkami objavuje iba jedno slovo. Dobre. Nejde však o to, že by komentujúci s príspevkom súhlasil, ale práve naopak. 

Bratislavský klub zverejnil FOTO bozkávajúceho sa páru: Takú vlnu nenávisti ešte nezažili

Ide o skupinu, ktorá bola založená ako miesto stretnutia a mobilizácie na provokovanie ľudí známych pod slovom 'dezoláti'. "Jej cieľom je zostreľovať nenávistné, protivné, klamlivé alebo skrátka len hlúpo-smiešne príspevky politikov, alternatívnych médií, verejne známych osobností a Občianskeho tribunálu. Po takéto príspevky naši členovia systematicky píšu len jedno slovo: Dobre," píše sa v skupine. 

Dobre.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Tomáš Taraba)

V princípe ide o to, že ak nejaký politik, médium alebo hocikto napíše názor, s ktorým ľudia nesúvisia, nebudú mu oponovať, vysvetľovať ani dávať argumenty, ale zareugujú len slovom Dobre. Takéto komentáre sa už objavili pod príspevkami poslanca Ľuboša Blahu, ale najnovšie aj pod príspevkami poslanca Tomáša Tarabu, ktorý zverejnil fotografiu dcéry prezidentky Zuzany Čaputovej. 

Viac o téme: ObhajobaObčaniaIniciatívaDobre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu