Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Mladík ukradol auto, vyrazil bránu a narazil do oplotenia ďalšieho domu

Nehoda v obci Biel Zobraziť galériu (3)
Nehoda v obci Biel (Zdroj: FB/Polícia - Košický kraj)

TREBIŠOV – Polícia obvinila 20-ročného Košičana, ktorý v obci Biel v Trebišovskom okrese bez vodičského preukazu vzal z dvora auto a narazil s ním do oplotenia ďalšieho rodinného domu. Z miesta nehody ušiel. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania v sobotu (16. 10.) v ranných hodinách preskočil oplotenie jedného z rodinných domov, bez súhlasu vlastníka si sadol do auta na dvore, naštartoval pomocou pravého kľúča, ktorý sa nachádzal v spínacej skrinke, s vozidlom vyrazil bránu a 'išiel si zajazdiť',“ spresnila s tým, že potom spôsobil dopravnú nehodu - zišiel z cesty a narazil do oplotenia ďalšieho rodinného domu. Po nehode z miesta ušiel, pričom auto zostalo na mieste. „Poškodením vozidla a oplotenia vznikla majiteľovi škoda približne 400 eur,“ doplnila.

Nehoda v obci Biel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia - Košický kraj)

Podozrivého mladíka o pár hodín obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho väzobné stíhanie. Obvinený je z prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Po dokázaní viny mu hrozí päťročné väzenie.

Nehoda v obci Biel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia - Košický kraj)

Viac o téme: NehodaMladíkPolícia KošiceBiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu