Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jeden z najúspešnejších žrebov na Slovensku: Každý tretí je výherný, už padol aj jackpot!

Hlavná výhra vo Vysokej hre je 200-tisíc eur Advertoriál Zobraziť galériu (3)
Hlavná výhra vo Vysokej hre je 200-tisíc eur (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Vyhrať jackpot je snom mnohých ľudí. Rozprávkové sumy peňazí sa pritom dajú získať aj na Slovensku. Dôkazom je výherca, ktorému šťastie priniesla Vysoká hra. Zistite, o čo vlastne ide.

Nejednému Slovákovi sa doslova zmenil život. Napríklad Slovákovi, ktorý si v Ružomberku kúpil žreb Vysoká hra za 10 eur a ten z neho spravil boháča. Vyhral totiž 200-tisíc eur. Pokojne tak túto kúpu žrebu môžeme označiť za najlepšiu investíciu v jeho živote. 

Ako to funguje?

Princíp Vysokej hry je úplne jednoduchý. Jeden z najúspešnejších žrebov od TIPOSU stojí 10 eur a nájdete na ňom hracie pole zložené z dvoch častí ­– výherné čísla a vaše čísla, ktoré sú zakryté stieracou vrstvou. Po zotretí sa ihneď dozviete, či ste vyhrali. Ak sa akékoľvek výherné číslo zhoduje s vašimi číslami, vyhrávate sumu uvedenú v príslušnom riadku. Pokiaľ navyše nájdete konkrétne symboly, môžete dokonca vyhrať buď desaťnásobok sumy uvedenej v príslušnom riadku, alebo všetkých 20 výhier.

Každý tretí žreb je výherný

Hlavná výhra je 200-tisíc eur, ale na vaše konto môžu pribudnúť aj iné výhry v zaujímavých hodnotách. Vo Vysokej hre totiž hráte nielen o hlavnú výhru, ale aj o ďalšie hodnotné výhry v celkovej výške až 9,8 milióna eur. 

Okrem hlavnej výhry by ste teda mali vedieť, že hráte napríklad aj o výhry v hodnote 5 000 alebo 10 000 eur. Každý tretí žreb Vysokej hry je výherný. Ako je to možné? V okamžitej lotérii Vysoká hra je vydaných 1 400 000 kusov žrebov, pričom počet výherných žrebov je 426 904 kusov. Pravdepodobnosť výhry je teda 1 : 3,28.

Jeden z najúspešnejších žrebov
 (Zdroj: TIPOS)

Zotrite si svoju výhru aj vy

Ak máte viac než 18 rokov, žreb Vysoká hra si môžete kúpiť na ktoromkoľvek predajnom mieste TIPOS predávajúcom žreby okamžitých lotérií. Taktiež ich nájdete aj u rôznych pouličných predajcov. Zaplatíte 10 eur a je na vás, či skúsite šťastie hneď, alebo si žreb zotriete neskôr. Aktuálna emisia Vysokej hry pritom prebieha do 17. 6. 2022. 

VIAC O VYSOKEJ HRE

Jeden z najúspešnejších žrebov

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou TIPOS.

Viac o téme: VýhraSlovenskoVysoká hra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu