Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Montérovi rozbil kľúč hlavu!

Standa Pelikán (32) zostane v nemocnici na pozorovanie niekoľko dní.
Standa Pelikán (32) zostane v nemocnici na pozorovanie niekoľko dní. (Zdroj: Nový Čas)

DEVÍN – Silný úder do hlavy a viac si nepamätá! Českého robotníka Standu Pelikána (32) včera na stavbe stožiara neďaleko Devínskej cesty ťažko zranil maticový kľúč. Záchranári ho okamžite odviezli do nemocnice! Stav montéra je podľa lekárov stabilizovaný.

Robotníci práve dokončovali stavbu 25-metrového vysielača, keď sa ozval výkrik ich kolegu. "Pracoval som a zrazu ma niečo silno udrelo do hlavy. Na viac sa nepamätám," povedal Standa Pelikán (32) z Milovíc nad Labem. Stožiar stavala na zákazku pre mobilného operátora Telefonica O2 Slovakia česká firma Excon. "Pracovníka pravdepodobne zranil maticový kľúč. Nebolo to však z veľkej výšky, lebo v tom čase stál na hornej plošine," povedal projektový manažér spoločnosti Jiří Hazdra.

Krátko po úraze robotníka ošetrili hasiči a sanitka ho odviezla do nemocnice na Kramároch. "Pacient leží na traumatológii na pozorovaní. Jeho stav je stabilizovaný," povedala hovorkyňa nemocnice na Kramároch Ruth Geržová. Polícia prípad vyšetruje ako ublíženie na zdraví, úrazom sa bude zaoberať aj inšpektorát práce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu