Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné vyčínanie vandalov na bratislavskom sídlisku: FOTO Andrej si našiel na aute hákový kríž!

Auto s hákový krížom Zobraziť galériu (2)
Auto s hákový krížom (Zdroj: FB/Karlovka)

BRATISLAVA - Pohľad, ktorý nepoteší nikoho. Andrej išiel ráno do práce, no keď prišiel k svojmu auto, ostal znechutený. Na vozidle bol totiž červenou farbou nasprejovaný hákový kríž.

Andrej uverejnil fotografiu v skupine na sociálnej sieti. "S nikým problém nemám a vôbec netuším, kto by takéto niečo mohol urobiť. Navyše tie dva znaky nemajú ani nič spoločné medzi sebou. Zavolal som policajtov a tí skonštatovali, že bola v Karlovej Vsi pomerne divoká noc. O druhej v noci mali hlásené, že niekto zvonil na bytové zvončeky všetkým obyvateľom a mnohých zobudil. Len predpokladám, že takéto niečo musela urobiť osoba pod vplyvom drog. A poobede pôjdem podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa," napísal v diskusii, za čo si vyslúžil aj pochvalu za správny postup. 

Polícia odhalila takmer 20 opitých vodičov: Bol medzi nimi inštruktor autoškoly

Niektorí diskutujúci vidia problém v zlom parkovaní, avšak zdôrazňujú, že nijakým spôsobom to neospravedlňuje konanie páchateľa. "Žiaľ, to parkovanie pri stojisku môže ľuďom vadiť, neobhajujem len ja sa tomu miestu radšej vždy vyhnem," napísal Ondrej. 

Hákový kríž na aute
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Karlovka)

"Zrejme išli po chodníku, ktorému stálo v ceste vaše auto. Tým ich samozrejme neobhajujem a dolámal by som im hnáty. Ale vaše auto obmedzuje prístup k stojisku a rovnako tak zasahuje kolmo do chodníka. Nevyčítam, len konštatujem. Viem, že sa tu zle parkuje," skonštatoval Oskar. Prípadom sa už zaoberá bratislavská polícia. 

Viac o téme: AutoVandaliHákový krížPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu