Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Podpaľač si vzal na mušku autá! Zostali z nich iba vraky

(Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

MODRA – Prestrihol plot, vošiel pred autoservis, rozbil okná na autách a zapálil ich. Polícia rieši vyčíňanie neznámeho páchateľa v Modre, ktorý spôsobil škodu v desiatkach tisíc eur. S prosbou o pomoc sa obracia aj na ľudí.

Bratislavská krajská polícia o prípade informuje na sociálnej sieti."V súvislosti s vyšetrovaním trestného činu poškodzovania cudzej veci sa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na videu. Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu zločinu, ktorý sa stal dňa 09.08.2021 v Modre," uviedli

V Modre horeli autá, podpálené boli úmyselne (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Podľa prvotných informácii mal doposiaľ neznámy páchateľ pred štvrtou hodinou ráno prestrihnúť pletivový plot na areáli, a tak sa dostať pred autoservis nachádzajúci sa na Dolnej ulici v Modre. Pred autoservisom sa v tom čase mali podľa polície nachádzať štyri osobné motorové vozidlá a jedno nákladné motorové vozidlo.

"Neznámy páchateľ mal doposiaľ neznámym predmetom rozbiť bočné okná na každom tam odparkovanom vozidle a následne do každého hodiť neznámy horiaci predmet. Výška škôd takto spôsobeným požiarom sa vyšplhala na sumu 27 000 eur," vyčíslili.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na videu, môžete oznámiť na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: AutáPátraniePodpaľačPolícia Modra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu