Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Štýlové outfity, vďaka ktorým v práci zažiarite: Pre každú ženu niečo!

Nájdite inšpiráciu aj vy Advertoriál Zobraziť galériu (8)
Nájdite inšpiráciu aj vy (Zdroj: BestSecret)

BRATISLAVA - Po niekoľkomesačných lockdownoch a práci z domu sa náš život pomaly, ale isto vracia do „nového normálu“, ktorý so sebou prináša osobné stretnutia a otvorené pracoviská. Viaceré z nás si však zvykli na štýl domáceho oblečenia, napríklad na tepláky či vyťahané tričká. Návrat do kancelárie a business look nemusí nutne znamenať len nudné a škrobené oblečenie. Inšpirujte sa našimi trendovými, no stále pohodlnými outfitmi.

V jednoduchosti je krása

Hľadáte vhodný outfit, ktorý je nenáročný, ale zároveň štýlový? Jednofarebné šaty s puzdrovým strihom azda nikdy nevyjdú z módy. Ak ich navyše osviežite tými správnymi doplnkami, akými sú farebné lodičky s netradičným detailom, jemnými šperkami a vzorovanou kabelkou, o elegantný, no zároveň komfortný outfit máte postarané. 

 

Štýlové outfity, vďaka ktorým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Všetky kúsky si navyše môžete objednať rovno z domu, a to vďaka populárnemu e-shopu BestSecret, v ktorom nájdete ponuku viac ako 3 000 prémiových značiek s až 80-percentnými zľavami. Ak sa navyše zaregistrujete hneď teraz, získate ako uvítací darček dopravu na prvé objednávky úplne zdarma.

Štýlové outfity, vďaka ktorým

Nesmrteľná klasika

Biela košeľa a čierne sako po dlhé roky ostávajú synonymom business štýlu. Aj zdanlivo jednoduchá kombinácia sa však dá oživiť tými správnymi kúskami. Stačí pridať jemný vzor na košeli, kvalitný blejzer s previazaným opaskom a nesmierne trendové „mom jeans“, ktoré si získali srdcia mnohých žien práve pre svoj pohodlný strih. Samozrejmosťou sú tenisky zaručujúce komfort pri celodennom nosení. Farebná kožená kabelka je už len čerešničkou na torte. 

Štýlové outfity, vďaka ktorým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Dôraz na detail

Nohavice typu paperbag sú v posledných mesiacoch nesmierne populárne a niet sa čomu diviť. Pristanú totiž každej postave, sú nesmierne pohodlné a využijete ich rovnako na pracovné stretnutie, ako aj kávu s kamarátkou. Svetlá farba v kombinácii so zemitými tónmi je navyše ako stvorená na obdobie babieho leta. Kašmírový svetrík zahreje v prípade studenej klimatizácie alebo zakryje odhalené ramená. Brošňa oživí jednofarebný rolák.  

Štýlové outfity, vďaka ktorým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Denim v hlavnej úlohe

Hoci sa v posledných rokoch business dress code v mnohých odvetviach začína uvoľňovať, rifle do práce v istom prostredí stále patria medzi tabu. Ak však siahnete po tmavých denimových šatách košeľového strihu, rozhodne nič nepokazíte. Tie doplňte výraznými espadrilkami, ktoré zároveň slúžia aj ako šperk, a koženým ruksakom, do ktorého sa zmestia všetky dôležité veci.

Štýlové outfity, vďaka ktorým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Netradičné kombinácie

Plisované sukne milujú takmer všetky ženy a vedia prečo. Na rozdiel od obtiahnutých a rovných sukní sú nesmierne komfortné, zakryjú všetky nedostatky a sú zaujímavé aj na pohľad. Hodia sa na nosenie či už v lete s odhalenými nohami, alebo v zime s pančuškami. Skvelo vyzerajú aj v netradičnej kombinácii s vlneným svetríkom a členkovými čižmami na vysokom podpätku, ktoré outfitu dodajú punc elegancie. Voilà, svieži jesenný outfit je na svete!

Štýlové outfity, vďaka ktorým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nakupujte so zľavami až do výšky 80 %

Všetky naše kúsky nájdete v e-shope BestSecret, ktorý je po celej Európe známy exkluzívnou ponukou, od highstreet módy až po najluxusnejších dizajnérov. Na výber máte značky ako Michael Kors, Furla, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, MaxMara či Dolce & Gabbana, a to všetko s neopakovateľnými zľavami každý deň. Tie sa často vyšplhajú až do výšky 80 %! Vždy o polnoci pribúdajú nové produkty a nové akcie, preto je nakupovanie zakaždým vzrušujúcou výzvou.

Do e-shopu však majú prístup iba členovia komunity, ktorí získali pozvanie od iného člena. BestSecret ponúka pre svojich členov viac ako 5 miliónov kúskov dámskeho, pánskeho, detského či športového oblečenia, obuvi a doplnkov. Módny raj má však aj veľa iných výhod, napríklad okamžité doručenie tovaru – všetky produkty sú pripravené na odovzdanie zákazníkovi a na nič netreba čakať, ako je pri luxusnom oblečení často zvykom. Ak vám vysnívané kúsky nesadnú, žiadne obavy. Vrátiť ich môžete úplne zdarma. Vďaka magazínu Topky môžete teraz získať pozvánku do obchodu BestSecret aj vy.

CHCEM ZÍSKAŤ POZVÁNKU

Štýlové outfity, vďaka ktorým
 (Zdroj: BestSecret)

Advertoriál pripravený v spolupráci s BestSecret.

Viac o téme: MódaPrácaOutfityBestSecret
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu