Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mužovi sa nepáčila suma, ktorú mal zaplatiť za taxík: Napadol taxikára a kopol mu do dverí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

BRATISLAVA - Nespokojný 27-ročný Viktor V. napadol v utorok (27. 7.) ráno v bratislavskom Starom Meste taxikára. Nepáčila sa mu suma, ktorú si od neho taxikár vypýtal. O prípade informovala na sociálnej sieti bratislavská polícia.

Priblížila, že poškodený taxikár mal doviesť obvineného na Landererovu ulicu. Následne si mal od neho vypýtať úhradu za taxislužbu vo výške 17 eur, s ktorou obvinený nesúhlasil a uviedol, že mu zaplatí len sedem eur. Následne sa mal snažiť z vozidla utiecť. Taxikár mu v tom chcel zabrániť.

Bratislavčan, ktorý je už v súčasnosti obvinený pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci, mal pristúpiť k oknu vodiča z vonkajšej strany. Cez takto pootvorené okno ho mal viackrát päsťou udrieť do oblasti tváre a ramena. Napadnutý muž sa podľa polície snažil z auta vystúpiť, no obvinený mu to nedovolil, keďže mal kopnúť do vodičových dverí, ktoré sa opäť zatvorili. Potom mal z miesta utiecť. Taxikárovi spôsobil škodu vo výške 1000 eur.

Krátko na to ho polícia zadržala. Za takéto konanie mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: TaxikárTaxíkNapadnutieZákazníkPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu