Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Psí koncentrák? Vedúca karanténnej stanice mala zvieratám pomáhať: Tak ho je*nime lopatou, písala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STARÁ ĽUBOVŇA - Zvieratám mala pomáhať, napriek tomu, zdá sa, ich týrala. Reč je o vedúce karanténnej stanice v Starej Ľubovni Lenke V. Tá podľa Československého katračného programu psi utratila a neskôr napísala, že utiekli.

archívne video

Pes zachránil šteňa

Smrad, výkaly, lacné jedlo a otrasné podmienky - tak to má vyzerať v karanténnej stanici v Starej Ľubovni. Na prípad upozornila na sociálnej sieti stránka Udaj svojho množiteľa. Tá zdieľala aj fotografie, z ktorých sa nejednému milovníkovi zvierat tisnú slzy do očí. 

Polícia už preveruje VIDEO týrania sučky na východe Slovenska: Beštiálny čin spravili deti

LKoľko psov doplatilo životom na to, že neboli obľúbení, koľko psov sa zbláznilo v koterci plnom výkalov, kde boli zatvorení väčšinu času? Ako sa jedna žena dokáže takto baviť o zabíjaní svojich zverencov?" píšu na svojej stránke. Ich tvrdenia majú dokazovať konverzácie s bývalými, ale aj súčasnými dobrovoľníkmi, ktorí chodili do útulku pomáhať. 

"Tak ho je*nime lopatou a hotovo," napísala vedúca v jednej zo správ. "Takto sa vyhrážala svojim dobrovoľníkom pravidelne (ani sa nedivíme, že sa tak rýchlo v KS striedali), niektoré psy ale skončili utratené alebo inak znesené zo sveta aj napriek tomu, že sa pre ne našlo miesto (napr.Baily - vraj bol rozrthaný psom, svedkovia tohto incidentu ale neexistujú, takže nevieme ako skončil naozaj) a opakovane klamala, že utiekli a pod. A bez hanby potom zverejňovala na stránke že zdrhli - pričom v realite boli zabíjané," píšu dobrovoľníci. 

Viac o téme: PesTýranie zvierat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu