Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrušovský: Zostávame jednotní!

Pavol Hrušovský
Pavol Hrušovský (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pavol Hrušovský reagoval na odchod tvrdého jadra hnutia vyhlásením, že KDH je jednotné. Potvrdil, že potom, ako to zabalili Vladimír Palko, František Mikloško, Pavol Minárik a Rudolf Bauer, on sám zostane na čele. Od odídencov nechce žiadať vrátenie poslaneckého mandátu.

Odchod dlhoročných straníkov však Hrušovského mrzí. „Ľudsky možno viac ako politicky,“ vyhlásil líder KDH s tým, že strana však „začína novú éru“. „Mám mandát do najbližšieho snemu,“ komentoval Hrušovský svoje zotrvanie vo funkcii.

„Zostávame verní zásadám ochrany života a mravnosti,“ zdôraznil. Hrušovského zároveň prekvapil štýl oznámenia odchodu poslancov. Za vyjadrenia „horúcich hláv“ považuje všetky výzvy na omladenie opozície predseda SDKÚ Mikuláš Dzurinda. „Teraz sa ukazuje, komu ide o správu vecí verejných, o spravodlivosť, a kto sa dobre cíti len vtedy, keď sa rozdávajú koláče,“ myslí si. Odchod štvorice z KDH nevníma ako líder opozície dramaticky, pretože je jasne vyprofi lovaná proti vládnej koalícii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu