Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Matka týrala svoje maloleté deti, zo žiarlivosti ju udal exmanžel

Deti mali na telách modriny aj popáleniny. Zobraziť galériu (4)
Deti mali na telách modriny aj popáleniny.

RIMAVSKÁ SOBOTA - Išiel na políciu, aby udal svoju exmanželku z týrania malých detí. Patrik (4) a Patrícia (6) majú na rukách hnisavé rany a stopy po bitke. Policajti ich matku umiestnili do cely predbežného zadržania.

„Žena sa dopustila zločinu týrania. Deti bila palicou po celom tele a pálila im sviečky na rukách. Na rukách majú hnisavé rany, odreniny a modriny na končatinách. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin týrania blízkej a zverenej osoby. Hrozí jej trest až osem rokov za mrežami,“ povedala Petra Babulicová, banskobystrická policajná hovorkyňa. Polícia preveruje, či Iveta K. náhodou netýrala aj malé dojča, ktorého otcom je Valentínov brat.

Iveta K. žila so svojimi šiestimi deťmi na rimavskosobotskom sídlisku Dúžavská cesta, ktoré je známe pod prezývkou Čierne mesto. Jej exmanžel Valentín K. chodil pracovať do Talianska a vtedy s ňou začal žiť jeho brat. „Iveta deti nebila, možno sa popálili na sviečkach, ktorými si svietime,“ bránil Ivetu. Polícia si to však nemyslí. Podľa našich informácií takéto prípady nie sú v Čiernom meste ojedinelé, avšak iba málo z nich vypláva na povrch. Teraz to bolo vďaka žiarlivosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu