Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia vykázala z domu 32-rožného muža: Vrátil sa so sekerou v ruke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimage)

KAMENICA NAD CIROCHOU – Trest odňatia slobody až na tri roky hrozí 32-ročnému mužovi z obce Kamenica nad Cirochou v okrese Humenné, ktorý sa koncom uplynulého týždňa dobýjal do jedného z miestnych rodinných domov so sekerou v ruke. Robil tak aj napriek tomu, že ho polícia zo spoločného obydlia vykázala. O prípade informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Kameničan mal byť v čase udalosti pod vplyvom alkoholu. Búchal na vchodové dvere a svojmu otcovi, ktorý bol v dome, sa vyhrážal zabitím. "Takto sa správal napriek tomu, že už v dopoludňajších hodinách toho istého dňa spáchal priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, pri ktorom bol v zmysle zákona vykázaný zo spoločného obydlia. Išlo o dobu desiatich dní," ozrejmila Ligdayová s tým, že mužovo konanie vzbudilo u jeho otca obavu o svoj život. Privolaná policajná hliadka ho preto umiestnila do cely policajného zaistenia.

"Nakoľko svojím konaním maril výkon rozhodnutia orgánu verejnej moci, dopustil sa opakovaného protizákonného konania a zmaril vykázanie zo spoločného obydlia, bol povereným príslušníkom  Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania spáchaného v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia," uzavrela Ligdayová.

Viac o téme: SekeraPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu