Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Dojímavé vyznanie dcéry Milana Lučanského na Deň otcov: Slová, ktoré mu už nemôže povedať osobne

Milan Lučanský
Milan Lučanský (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Dnes je medzinárodný Deň otcov a pri tejto príležitosti sa na profile zosnulého niekdajšieho policajného prezidenta Milana Lučanského objavilo dojemné vyznanie, z ktorého je jasné, že svojim deťom nesmierne chýba.

Je to už takmer polrok, čo bývalý prezident Policajného zboru Milan Lučanský spáchal samovraždu. Zanechal po sebe manželku a tri deti, z toho jednu maloletú dcéru. Podľa všetkého práve od nej smeroval odkaz, ktorý bol zverejnený na Lučanského profile na Facebooku v deň, kedy oslavujeme Deň otcov. "Otec je, bol a vždy bude prvý hrdina svojho syna a prvá láska svojej dcéry. Otec, odpočívaj v pokoji," píše sa v statuse, ktorý je doplnený o osobný list venovaný Lučanskému a pár fotografií s jeho dcérou. 

Lučanský sa 29. decembra pokúsil o samovraždu. Stalo sa tak v cele vo väznici v Prešove. Následne bol prevezený do nemocnice, kde o pár hodín poslednýkrát vydýchol. Vtedy obvinený generál sa mal obesiť na teplákovej bunde. Okolo jeho smrti sa okamžite vynorilo množstvo otáznikov a konšpirácií. Začiatkom januára Lučanského pochovali na cintoríne v Štrbe. Poslednej rozlúčky sa zúčastnili stovky ľudí. 

Pohreb Milana Lučanského

Lučanský pohreb (Zdroj: Topky/msz)

Viac o téme: Milan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu