Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Babka obviňuje bývalého manžela: Zneužíval mi vnučku!

Edita (57) tvrdí, že jej exmanžel zneužil vnučku.
Edita (57) tvrdí, že jej exmanžel zneužil vnučku. (Zdroj: Nový Čas)

SVODÍN - Exmanželka obviňuje bývalého muža zo zneužívania nevlastnej vnučky! Miroslav B. (47) zo Strekova (okr. Nové Zámky) mal podľa slov bývalej manželky Edity (57) sexuálne obťažovať ich vnučku Aničku (6).

Miroslav a Edita sú rozvedení, bývajú však v jednom dome. Edita mala pred vstupom do ich spoločného vzťahu štyri deti a práve synovu dcéru zverili babke do výchovy. „Už dlhšie som si všímala, že niečo nie je v poriadku. Malej dával svoj penis do úst. Dokonca aj mňa už znásilnil,“ opisovala chvíle hrôzy Edita.

Ako tvrdí, v nedeľu zistila, že Miroslav sa opäť zrejme ukájal na Aničke. Podľa svojich slov chcela ísť na políciu, lenže pre jeho vyhrážky nemohla. Zavolala sanitku a pod zámienkou, že má horúčku, nechala vnučku odviezť do nemocnice.

„Po vypočutí babky bolo podané trestné oznámenie pre údajný pokus znásilnenia, ktoré teraz preverujeme. Ak sa to potvrdí, muž bude obvinený zo sexuálneho násilia, lenže všetky doterajšie nálezy sú negatívne,“ konštatoval okresný riaditeľ polície v Nových Zámkoch D. Záhorák.
„Gynekologické vyšetrenie zneužívanie nepotvrdilo, teraz musíme spraviť ešte testy u psychiatra a psychológa. O svojom zážitku nám povedala raz, ale neskôr to už nepotvrdila,“ doplnil ošetrujúci lekár M. Rubint.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu