Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia pátra po Andrei Markovej (15) z Piešťan: Nevrátila sa domov zo stretnutia s kamarátmi

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PIEŠŤANY – Polícia pátra po 15-ročnej Andrei Markovej z Piešťan, ktorá sa od piatka (11. 6.) nevrátila domov zo stretnutia s kamarátmi. Dievča bolo už v minulosti pre útek z domu nezvestné. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Marková je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má rovné hnedé vlasy po ramená a na prstenníku pravej ruky vytetovaný malý krížik. "Z domu odišla v bielom krátkom tričku, čiernych legínach a zelenej bunde, tzv. bombere. Na nohách mala obuté biele botasky a cez rameno prehodený menší ružový kožený vak. Mobilný telefón má vypnutý, no údajne ju zazreli aktívnu na sociálnych sieťach," uviedla hovorkyňa.

Andrea Marková
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/KR PZ Trnava)

Nezvestná sa môže pohybovať nielen po meste Piešťany, ale i v Bratislave a v iných mestách na Slovensku. "Ak niekto Andreu videl, pozná miesta, kde by sa mohla zdržiavať, prípadne osoby, s ktorými sa v poslednej dobe kontaktovala alebo niekoho sama za posledné dni kontaktovala cez sociálne siete, informácie k nezvestnej osobe môže oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo napísať do súkromnej správy na sociálnej sieti," doplnila Linkešová.

Viac o téme: PátraniePolícia Andrea Marková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu