Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Nešťastná babička: Dcéra ma obvinila z únosu vnučky!

„Viktorku  som neuniesla. Dcére i vnučke dávam všetku svoju lásku,“ narieka Jana Filová (48). Zobraziť galériu (2)
„Viktorku som neuniesla. Dcére i vnučke dávam všetku svoju lásku,“ narieka Jana Filová (48). (Zdroj: Nový Čas)

HORNÁ ŠTUBŇA - Na staré kolená sa dočkala krutého osočenia od vlastnej dcéry. Jana Filová (48) z Hornej Štubne (okr. Turčianske Teplice) čelí obvineniu, že uniesla svoju vnučku Viktorku (5). Nešťastná J. Filová (48) však tvrdí, že nikoho neuniesla a dcéra s vnučkou u nej doma bývali. Prípadom sa zaoberá polícia.

J. Filová nechápe, prečo ju vlastná dcéra Michaela obvinila z únosu a pomedzi slzy hovorí: „Mám ich obe veľmi rada. Chcem, aby sme spolu bývali, veď nemajú vlastnú strechu nad hlavou.“ Nešťastná žena s ťažkým srdcom nesie, že na ňu podala trestné oznámenie vlastná dcéra. „Nikoho som neuniesla,“ bráni sa J. Filová. „Dcéra mi robí neustále problémy. Vlastnila moju kreditnú kartu, pretože ja s ňou neviem robiť. Zistila som, že mi z banky vybrala takmer 10-tisíc korún a nebolo to prvýkrát,“ hovorí uslzená ženička.

Michaela s dcérou podľa J. Filovej bývali v jej dome stále. „Keď sme boli spolu v meste, dcéra si spomenula, že musí vrátiť kamarátke peniaze. Keďže vnučka mala zápal stredného ucha, povedala som jej, že Viktorku zoberiem domov, aby neochorela ešte viac,“ vraví J. Filová.

Jej dcéra domov neprišla. Namiesto toho sa o tri dni dostavili muži zákona. „Povedali mi, že som dcére ukradla dieťa,“ povedala babička, ktorá je z toho celá nešťastná. „Keď nepomôžem, neublížim. Chcem, aby boli obe šťastné,“ hovorí s plačom. Michaela si nakoniec dcéru vzala a odišla preč. Matka netuší, kde môžu byť. Nevedia to ani jej vlastní súrodenci. Únosom dieťaťa sa zaoberá polícia. Viktorkina babička môže ísť do väzenia až na osem rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu