Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trnavskí policajti neverili vlastným očiam: Babetou brázdil obec bez prilby, vodičáku a na mol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj, SITA)

HORNÉ OREŠANY – Šesťdesiatnik na babete si poriadne zavaril. Rok svojho života môže stráviť v base, lebo policajti ho chytili bez prilby, bez vodičáku a navyše "pod parou". V dychu mal vyše dve promile alkoholu.

Nitrianski policajti ukázali roztomilé policajné šteniatko (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Dopravní policajti v Horných Orešanoch v utorok poobede zastavili muža na babete. Nepozdával sa im jeho štýl jazdy. „60-ročný muž jazdil na babete po obci, a pozornosť policajtov si získal nielen svojskou jazdou, ale aj absenciou prilby na hlave,“ uviedli ochrancovia zákona na sociálnej sieti.

Čítajte aj: VIDEO z nočnej naháňačky v Bratislave: Šialencovi na BMW musel policajt rozbiť okno

Následne sa zistilo, že muž nemal vodičák. Keď mu policajti dali fúkať, prišiel ďalší šok. Šesťdesiatnik mal v dychu viac ako dve promile alkoholu. Zástupcovia zákona ho ihneď zadržali a eskortovali na policajnú stanicu.

Mužovi hrozí väzba. „Je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za jazdu pod vplyvom alkoholu hrozí vodičovi trest odňatia slobody na 1 rok. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia o vine a treste zostane v cele policajného zaistenia,“ informovala polícia.

Viac o téme: AlkoholJazda VodičPolícia Babeta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu