Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragická dopravná nehoda na Donovaloch: Jedna osoba prišla o život

Na Donovaloch došlo k tragickej dopravnej nehode Zobraziť galériu (3)
Na Donovaloch došlo k tragickej dopravnej nehode (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

DONOVALY - Na Donovaloch v smere na Ružomberok došlo v utorok popoludní k tragickej dopravnej nehode pred odbočkou na Korytnicu. Pri čelnej zrážke nákladného a osobného motorového vozidla jedna osoba utrpela devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. Informoval o tom Ján Polák z Operačného strediska Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, sedem hasičov na dvoch kusoch techniky z Banskej Bystrice a traja z Ružomberka. Nehoda úplne zablokovala premávku na horskom priechode Donovaly, ktorý bol na istý čas uzavretý. Ako polícia na sociálnej sieti podvečer uviedla, cesta je už opäť prejazdná v oboch smeroch.

Na Donovaloch došlo k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

"Na mieste tragickej udalosti došlo k zrážke osobného auta s kamiónom. Podľa doterajších zistení mal vodič osobného auta prejsť súvisle do protismernej časti, pričom vodič oprotiidúceho kamióna už nedokázal zrážke zabrániť. Presná príčina vzniku nehody bude známa až po jej vyšetrení. Do neho priberieme znalcov z odboru dopravy či súdneho lekárstva. Bližšie informácie poskytneme až po jeho ukončení," reagovala polícia.

Na Donovaloch došlo k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Viac o téme: NehodaTragickáPolícia HaZZDonovaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu