Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO krádeže v Bratislave! Zlodeja hľadá polícia, do budovy vošiel cez pootvorené okno

Polícia pátra po zlodejovi Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po zlodejovi (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Ochrancovia zákona pátrajú po mužovi, ktorý kradol v hlavnom meste, konkrétne na Mamateyovej ulici. Zachytili ho kamery. Ak o ňom máte akékoľvek informácie, skontaktujte sa s políciou.

Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý minulý týždeň vo štvrtok (22. apríla) medzi 04.00 až 05.00 ráno vošiel bez použitia násilia cez pootvorené okno do priestorov budovy Saleziánov na Mamateyovej ulici. „Z vnútorných priestorov odcudzil horský bicykel, príklepovú vŕtačku, vŕtacie kladivo a rôzne náradie,“ priblížili muži zákona. Lúpežník podľa ich slov následne vzal aj sto eur a odišiel na neznáme miesto.

Bratislavská polícia pátra po mužovi, ktorý kradol na Mamateyovej ulici (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia prosí o pomoc

„V súvislosti s vyšetrovaním tohto skutku sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie muža  na uvedených záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť pri objasnení samotného protiprávneho konania,“ uviedli zástupcovia zákona na sociálnej sieti.

Popis hľadanej osoby

Ide o muža štíhlej postavy vo veku približne 35 rokov. V čase krádeže mal oblečenú mikinu, vestu tmavej farby s nápisom PITBULL, krátke nohavice, na hlave mal šiltovku tmavej farby. Bol obutý v pracovnej obuvi s výraznou čiernou podrážkou.

Polícia pátra po zlodejovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície,“ dodali muži zákona.

Viac o téme: ZlodejPátraniePolícia KrádežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu