Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zvolenskí policajti nasadili papuču kolegom

Žltá „papuča“ na bielom automobile obecnej polície z Kováčovej pútala okoloidúcich chodcov.
Žltá „papuča“ na bielom automobile obecnej polície z Kováčovej pútala okoloidúcich chodcov. (Zdroj: Nový Čas)

ZVOLEN - Slovenský unikát! Zvolenskí mestskí policajti nasadili na Námestí SNP „papuču“ autu obecnej polície z obce Kováčová. Policajti z Kováčovej stáli totiž na vyhradenom a predplatenom parkovacom mieste.

„Oznámil nám to majiteľ vyhradeného a riadne zaplateného parkovacieho miesta,“ vysvetľoval s úsmevom náčelník zvolenských mestských policajtov Juraj Družbacký. Vo Zvolene si obyvatelia môžu parkovacie miesta predplatiť na jeden rok. Majiteľ jedného z nich sa však nemohol na svoje miesto dostať „vďaka“ vozidlu obecných policajtov z blízkej Kováčovej. „Pristupovali sme k nim ako ku každému inému vodičovi a založili sme im blokovacie zariadenie,“ uviedol Družbacký.

Náčelník policajtov z Kováčovej Ján Hliva sa však bráni: „Vo Zvolene sme boli pracovne, riešili sme tam krádež a naozaj sme nemali kde zaparkovať!“ Dodal, že od Zvolenčanov bolo nasadenie „papuče“ nekolegiálne. „Ešte som to počas 30 rokov mojej praxe nevidel!" rozčúlil sa Hliva. Našťastie, pokutu im zvolenskí kolegovia „odpustili“. Pre Zvolenčanov je to však dobrý signál - za zlé parkovanie potrestajú policajti aj svojich kolegov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu