Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odišli a už sa nevrátili: Polícia pátra po dlhodobo nezvestných Slovákoch na FOTO, Marek zmizol pred 19 rokmi

Dlhodobo nezvestní Slováci Zobraziť galériu (6)
Dlhodobo nezvestní Slováci (Zdroj: FB/Polícia SR)

PREŠOV – Stane sa zázrak? Polícia pripomenula pátranie po pätici Slovákov, ktorí sú dlhodobo nezvestní. Jeden z nich zmizol pred 19 rokmi. Ak máte akékoľvek informácie o nižšie menovaných osobách, skontaktujte sa s políciou.  

Marek Nitkulinec (1974)

Ochrancovia zákona pátrajú po Marekovi od 10. apríla 2002, kedy opustil miesto trvalého bydliska – žil v Pod Krámovou v Humennom. Odišiel na neznáme miesto a doteraz sa nikomu neozval. „Všetky vykonané previerky ohľadom možného pobytu tejto osoby boli doposiaľ neúspešné,“ uviedli policajti.

Marek Nitkulinec
Zobraziť galériu (6)
Marek Nitkulinec  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Martin Štofej (1975)

Martin je nezvestný od 5. októbra 2010. V tento deň odišiel z miesta trvalého pobytu na neznáme miesto a domov sa už nevrátil. Rovnako o sebe nepodal žiadnu správu. Muž mal trvalý v Brekove (okres Humenné). „Vykonanými previerkami a opatreniami ohľadom tejto osoby a jej pobytu sa doposiaľ túto nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ dodali zástupcovia zákona.

Martin Štofej
Zobraziť galériu (6)
Martin Štofej  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Peter Hirják (1970)

Peter bytom na Jasenovskej ulici v Humennom je nezvestný od 11. septembra 2009. V tom čase odišiel na neznáme miesto a už sa nevrátil. Či je v poriadku, nedal vedieť ani svojim blízkym. „Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedli policajti.

Peter Hirják
Zobraziť galériu (6)
Peter Hirják  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Anna Nedzbalová (1951)

Humenčanka s trvalým pobytom v Nižnej Sitnici odišla na neznáme miesto 05. septembra 2011 a domov sa už nevrátila. Od tohto dňa polícia po Anne pátra, no vykonanými previerkami a opatreniami sa ju zatiaľ nepodarilo vypátrať. „Nezvestná žena nedala svojim blízkym o sebe vedieť, kde sa nachádza,“ podotkli muži zákona.

Anna Nedzbalová
Zobraziť galériu (6)
Anna Nedzbalová  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Jozef Timuľák (1964)

Po Jozefovi polícia pátra od 26. marca 2017, kedy odišiel z Ľubiše. Domov už neprišiel. Ani tento muž sa doteraz neozval nikomu zo svojich blízkych. „Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ doplnili policajti.

Jozef Timuľák
Zobraziť galériu (6)
Jozef Timuľák  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: PátranieNezvestnáPolícia Osoba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu