Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dopravnú nehodu pri Bidovciach neprežil 34-ročný vodič

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE – Pri tragickej dopravnej nehode v katastri obci Bidovce v okrese Košice-okolie prišiel v utorok (6. 4.) večer o život 34-ročný muž. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová.

„Podľa doterajších zistení vodič z okresu Košice-okolie viedol vozidlo zn. Mitsubishi v smere jazdy od obce Čakanovce na obec Bidovce, kde pri prejazde ostrej ľavotočivej zákruty zišiel s vozidlom mimo vozovky. V dôsledku toho sa vozidlo stalo neovládateľné a po niekoľkých metroch sa prevrátilo na ľavý bok,“ spresnila s tým, že vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. To, či pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné návykové látky, bude zisťované pri pitve.

Dopravnú nehodu pri Bidovciach
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Pri dopravnej nehode zároveň došlo k poškodeniu stĺpika dopravného značenia. Podľa Mésarovej na ňom bola osadená dopravná značka najvyššia povolená rýchlosť a ostrá zákruta. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na 5000 eur. Polícia v súvislosti s touto dopravnou nehodou začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, jej presná príčina, ako aj bližšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaBidovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu